WIL JE OOK EEN SPANNENDE ONLINE ESCAPE ROOM THUIS BELEVEN?

Speel dan nu met je team Unsolved Mystery

Deel 1
Deel 2

WIL JE OOK EEN SPANNENDE ONLINE ESCAPE ROOM THUIS BELEVEN?

Doe met je team mee met Unsolved Mystery

Deel 1
Deel 2
0 escape rooms
zetten een unieke escape belevenis neer
0+ jaar
gezamenlijke ervaring in het maken van escape belevingen
0+ groepen
een unieke beleving bezorgd

ONZE ONLINE ESCAPE ROOMS

online escape game unsolved mystery deel 1

UNSOLVED MYSTERY 1. DISAPPEARED

Wendy is ontvoerd op een parkeerplaats. Jullie gaan haar man Marc helpen in zijn zoektocht naar zijn geliefde vrouw. Maar waar jullie dan in belanden?

Meer informatie
online escape room unsolved mystery deel 2

UNSOLVED MYSTERY 2. CII

Jullie doen onderzoek naar de bende achter Wendy haar ontvoering? Weten jullie de organisatie in kaart te krijgen en in te rekenen?

Meer informatie
online escape room unsolved mystery

SPEEL MET JE VRIENDEN EEN ONLINE ESCAPE ROOM VANUIT HUIS

Trommel je vrienden op en speel vanaf jouw eigen bank één van onze spannende online escape experiences. Gewoon met je laptop op schoot! (aan de keukentafel mag natuurlijk ook 😉 ) Haal de borrelhapjes in huis en zet je drankjes koud. Een avondvullend programma waarbij je de hulp van je vrienden goed kunt kunt gebruiken.

Je koopt het spel aan en bepaalt vervolgens zelf een datum en tijdstip waarop je wilt spelen. Net als in een escape room kom je in een spannend verhaal terecht en los je puzzels op die je steeds verder in het spel brengen.

Wil je met jouw team meedoen, maar kun je niet bij elkaar zijn? Geen enkel probleem. Zet een videoverbinding op, met de inlogcode kun je allemaal het spel tegelijkertijd bekijken, zodat jullie lekker samen kunnen puzzelen.

Deel 1
Deel 2

WAT VINDEN ANDEREN VAN DE ONLINE ESCAPE GAMES VAN UNSOLVED MYSTERY?

Het was een geweldige en leuke online escaperoom! We zaten er helemaal in! Top hoe het in elkaar zat, heel erg leuk bedacht.. we hebben een leuke avond gehad 👌

Mieke Rovers

T was echt leuk en uitdagend om te doen, ook al gingen we ruim over de verwachte tijd heen. Ouderwets laat naar bed, dat was al een mooie tijd niet gebeurd. We zullen onze ervaringen zeker delen en anderen enthousiast maken. Wij doen graag weer mee bij het volgende avontuur! Hartelijke groet, en veel dank: team Suuz en Ralph, Sander en Willy

Ralph Dekker

Wow, wie had gedacht dat online escaping zo spannend zou zijn! Top! 👌

Tessa Vermaire
online escape room unsolved mystery

UNSOLVED MYSTERY NU OOK TE KOOP IN EEN GIFTBOX

Wil je Unsolved Mystery cadeau geven? Of heb jij het spel liever fysiek vast? Kies dan voor onze mooie giftbox. Wie wil dit nou niet krijgen?

De giftbox is ook ideaal voor in de zak van 5 december of onder de boom tijdens de feestdagen. Aan wie ga jij het geven of vragen?

Bestel nu

BELEEF EEN FANTASTISCH AVONTUUR ONLINE

2-4 uur durende online escape room voor maar 34,50 per team

Deel 1
Deel 2
online escape room ronald mc donald kinderfonds

WIJ STEUNEN HET RONALD MCDONALD KINDERFONDS

Wij zijn heel blij met alle teams die meedoen aan Unsolved Mystery, het voelt voor ons als een extra steuntje in de rug in deze rare tijden. Ook voor het Ronald McDonald Kinderfonds is hulp onmisbaar! Wij willen het succes van Unsolved Mystery met hen delen. Een van ons heeft van dichtbij meegemaakt wat een Ronald McDonald huis voor ouders van zieke en zorgintensieve kinderen betekent.

Het Ronald McDonald Kinderfonds krijgt geen subsidie en is volledig afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Wij willen graag iets voor hen doen. Voor elk team dat deelneemt aan Unsolved Mystery doneren wij € 2,- aan het Ronald McDonald Kinderfond. Wist je dat € 60 al een overnachting voor een heel gezin mogelijk maakt, op loopafstand van het kind in het ziekenhuis. Zo zorg je ervoor dat een gezin samen kan zijn op het moment dat ze elkaar het hardste nodig hebben. Iedere bijdrage hierin telt.

DEZE ESCAPE ROOM GAME VOOR THUIS IS EEN INITIATIEF VAN EN ONTWIKKELD DOOR

breakout room den bosch
escape room schagen
team trapped