TEAMBUILDING OF BEDRIJFSUITJE VANUIT HUIS?

Unsolved Mystery is de perfecte oplossing voor een coronaproof bedrijfsuitje, waarvoor het niet nodig is fysiek bij elkaar te zijn.

Stuur mij meer informatie

TEAMBUILDING OF BEDRIJFSUITJE VANUIT HUIS?

Unsolved Mystery is de perfecte oplossing als jullie niet bij elkaar kunnen komen

Stuur mij meer informatie

Unsolved Mystery voor grote groepen

Kan jullie bedrijfsuitje of teambuilding niet doorgaan vanwege de maatregelen rondom COVID-19? Unsolved Mystery is een volwaardige vervanging in de tijd dat we niet met z’n allen bij elkaar kunnen zijn.

Bij Unsolved Mystery is samenwerking een belangrijk onderdeel. De experience is zo gemaakt dat je alles tijdens het spel via de mail of andere online kanalen toegestuurd krijgt en kunt delen via privacy proof programma’s. Tevens kunnen teams door middel van videobellen gezamenlijk puzzelen. Waardoor er ook weer een stuk informeel contact is in plaats werkoverleg. Net als dat je tijdens een bedrijfsuitje je collega’s op een andere manier leert kennen.

Kortom. Deelnemers werken samen, hebben informeel contact en maken samen een unieke belevenis mee. Wat zorgt voor verbinding en connectie.

Meer informatie aanvragen

DOMPEL JE SAMEN MET COLLEGA’S ONDER IN DIT MYSTERIEUZE AVONTUUR

Even niet vergaderen via Zoom, Skype, Microsoft Teams of andere software, maar een gezellig uitje of teambuilding op afstand met je collega’s. Net als in een escape room volg je met een team het verhaal, los je puzzels op en kom je steeds een stukje verder richting de ontknoping. Met natuurlijk een aantal verrassende wendingen onderweg!

unsolved mystery escape room game thuis

Uitleg Unsolved Mystery

15,00  per persoon

Wij delen de deelnemers op in teams. Op allerlei manieren ontvangen de teamleden gedurende het spel nieuwe informatie en puzzels. Met je teamleden wissel je informatie uit, los je puzzels op en werk je samen om zo steeds een stukje verder bij de ontknoping te komen.

De hele beleving duurt 2 tot 3 uur. Ieder teamlid heeft een pc/laptop met internetverbinding, smartphone, pen, papier en een schaar nodig. Mocht je met een paar teamleden bij elkaar zitten dan is dit alles maar één keer nodig.

Offerte aanvragen

HET VERHAAL

Je staat op de parkeerplaats van het winkelcentrum en opeens hoor je een harde gil. Je ziet een jonge vrouw een auto ingetrokken worden. De auto rijdt met piepende banden weg. Je blijft geschrokken en verstild staan. Niet veel later komt er een auto met een jonge man aangereden. Hij stopt bij de auto en tas van de vrouw die zojuist is meegenomen. Je ziet zijn geschrokken gezicht en loopt er heen.

De man roept jou en nog twee omstanders bij zich. Hij stelt zich voor als Marc en vraagt jullie hulp De vrouw die is ontvoerd is zijn vrouw Wendy. Natuurlijk zeg je ja, maar of je dat ook had gedaan als je wist in wat voor mysterie je terecht zou komen is nog maar de vraag.

Samen met Marc ga je op zoek naar Wendy en kom je in een vreemd avontuur terecht met allerlei raadsels en rare gebeurtenissen. Weten jullie deze unsolved mystery op te lossen?

unsolved mystery escape room game thuis

Wil je in deze tijd een spannend bedrijfsuitje of teambuilding beleven?

Ja, stuur mij een offerte
online escape room ronald mc donald kinderfonds

WIJ STEUNEN HET RONALD MCDONALD KINDERFONDS

Wij zijn heel blij met alle teams die meedoen aan Unsolved Mystery, het voelt voor ons als een extra steuntje in de rug in deze rare tijden. Ook voor het Ronald McDonald Kinderfonds is hulp onmisbaar! Wij willen het succes van Unsolved Mystery met hen delen. Een van ons heeft van dichtbij meegemaakt van een Ronald McDonald huis voor ouders van zieke en zorgintensieve kinderen betekent.

Het Ronald McDonald Kinderfonds krijgt geen subsidie en is volledig afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Wij willen graag iets voor hen doen. Voor elk team dat deelneemt aan Unsolved Mystery doneren wij € 2,- aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Wist je dat € 60 al een overnachting voor een heel gezin mogelijk maakt, op loopafstand van het kind in het ziekenhuis. Zo zorg je ervoor dat een gezin samen kan zijn op het moment dat ze elkaar het hardste nodig hebben. Iedere bijdrage hierin telt.