TEAMBUILDING OF BEDRIJFSUITJE VANUIT HUIS?

Unsolved Mystery is de perfecte oplossing voor een coronaproof bedrijfsuitje, waarvoor het niet nodig is fysiek bij elkaar te zijn.

Unsolved Mystery voor grote groepen

Kan jullie bedrijfsuitje of teambuilding niet doorgaan vanwege de maatregelen rondom COVID-19? Unsolved Mystery is een volwaardige vervanging in de tijd dat we niet met z’n allen bij elkaar kunnen zijn.

Bij onze online escape rooms is samenwerking een belangrijk onderdeel. De experience is zo gemaakt dat je alles tijdens het spel via de mail of andere online kanalen toegestuurd krijgt en kunt delen via privacy proof programma’s. Tevens kunnen teams door middel van videobellen gezamenlijk puzzelen. Waardoor er ook weer een stuk informeel contact is in plaats werkoverleg. Net als dat je tijdens een bedrijfsuitje je collega’s op een andere manier leert kennen.

Kortom. Deelnemers werken samen, hebben informeel contact en maken samen een unieke belevenis mee. Wat zorgt voor verbinding en connectie.

DOMPEL JE SAMEN MET COLLEGA’S ONDER IN DIT MYSTERIEUZE AVONTUUR

Even niet vergaderen via Zoom, Skype, Microsoft Teams of andere software, maar een gezellig uitje of teambuilding op afstand met je collega’s. Net als in een escape room volg je met een team het verhaal, los je puzzels op en kom je steeds een stukje dichterbij de ontknoping. Met natuurlijk een aantal verrassende wendingen onderweg!

unsolved mystery escape room game thuis

Uitleg Unsolved Mystery

15,00  per persoon

De deelnemers worden opgedeeld in teams. Op allerlei manieren ontvangen de teamleden gedurende het spel nieuwe informatie en puzzels. Met je teamleden wissel je informatie uit, los je puzzels op en werk je samen om zo steeds een stukje verder bij de ontknoping te komen.

Afhankelijk van wel spel je speelt, duurt de beleving 1 tot 2,5 uur en is zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. Ieder teamlid heeft een pc/laptop met internetverbinding, smartphone, pen en papier nodig. Mocht je met een paar teamleden bij elkaar zitten dan is dit alles maar één keer nodig.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER HUN ONLINE BEDRIJFSUITJE

Gisteren hebben wij ons “teamuitje” gehad!
Wat was dat leuk!!! Boven verwachting.
Iedereen zei achteraf dat ze heel erg verrast waren over hoe goed het in elkaar zat en hoe uitgebreid.
En dat het best moeilijk was en spannend wie er als eerste zou eindigen.

Heel erg bedankt voor de organisatie. En wie weet komen we over een paar maanden terug voor deel 2.

kiadis review online bedrijfsuitjeGusta, Kiadis Pharma

Hartelijk dank voor jullie super goede organisatie, jullie flexibiliteit en het fantastisch leuke en spannende spel!!

We hebben echt een heel leuk digitaal uitje gehad met ons team!

humanitas dmh coronaproof personeelsuitjeLeora, Humanitas DMH

Via deze weg wil ik je laten weten dat we de escape room vorige week donderdag met ontzettend veel plezier hebben beleefd!

Iedereen was razend enthousiast dus wie weet komen we nog eens bij jullie terug voor een andere variant :).

bilfinger tebodin review bedrijfsuitje op afstandMonique, Bilfinger

KEUZE UIT DRIE ONLINE ESCAPE ROOMS

online bedrijfsuitje online escape room

DISAPPEARED

Whaaaahhhh…. een harde gil schrikt jullie op uit jullie gesprek op de parkeerplaats. Nog net zien jullie een jonge vrouw een auto ingetrokken worden, waarna de auto met piepende banden wegrijdt. Als versteend blijven jullie staan en kijken elkaar aan. Wat gebeurde hier nou. Nog helemaal in de war zien jullie niet veel later een jonge mag aan komen rijden. Hij stopt bij de tas van de vrouw die zojuist gilde, om zijn geschrokken gezicht kunnen jullie niet heen. Jullie twijfelen geen seconden en rennen naar hem toe.

Hij stelt zich voor als Marc en vraagt jullie hulp om zijn vrouw, Wendy, die net is ontvoerd terug te vinden. Volmondig, zonder te twijfelen, zeggen jullie ja. Maar of jullie dat ook hadden gedaan als jullie wisten in wat voor mysterie jullie terecht zouden komen is nog maar de vraag.

Jullie belanden in een vreemd avontuur met allerlei rare gebeurtenissen, waar raadsels blijven zich opstapelen. Weten jullie deze unsolved mystery op te lossen?

Duur: 2 – 2,5 uur

coronaproof bedrijfsuitje online escape room

THE SECRET DIARY

Tijdens een grote opruiming vinden jullie allemaal oude spullen. Waarschijnlijk van de vorige eigenaar van het pand. Wanneer jullie de spullen nader bekijken valt jullie blik op een oud dagboek. Interessant. Jullie kijken elkaar aan, maar besluiten na een kleine aarzeling toch te gaan lezen.

Het dagboek blijkt van Mary te zijn en dateert al uit 1953. Ten tijde van de Watersnoodramp is zij haar eerste grote liefde Jacob kwijtgeraakt. Er waren vele reddingsacties, en Mary en Jacob zijn uiteindelijk allebei ergens anders terecht gekomen. Zomaar met elkaar contact maken was er toentertijd nog niet bij. Ondanks haar grondige speurwerk is het tot op de dag van vandaag niet gelukt Jacob terug te vinden. Ze vraagt jullie, als vinders van haar dagboek, om haar te helpen en haar zoektocht naar Jacob voort te zetten.

Weten jullie Jacob terug te vinden en te achterhalen wat het grote geheim is welke hij voor Mary verborgen hield? Beleef het in The Secret Diary.

Duur: 1 – 1,5 uur

coronaproof bedrijfsuitje online escape room

UNDERCOVER HEIST

Een gevaarlijke bende is onlangs ontsnapt uit de Kruisberg gevangenis te Doetinchem. De recherche is ter ore gekomen dat zij een grote kunstroof aan het voorbereiden zijn. Hiervoor wordt een grote operatie opgezet met undercover rechercheurs en jullie zijn opgeroepen voor deze operatie.

Aan jullie de taak om te infiltreren in deze bende en te achterhalen waar ze gaan inbreken en hoe ze de roof gaan plegen. Dit moet uiteraard secuur gebeuren, de bende mag namelijk geen argwaan krijgen. Jullie gaan dan ook helemaal mee in het voorbereiden van de roof, zodat jullie alle ins en outs komen te weten. Alleen op deze manier is het mogelijk de bende op heterdaad te betrappen en ze voor altijd achter de tralies te krijgen.

Lukt het jullie om te infiltreren zonder ontmaskert te worden en de operatie tot een goed einde te brengen, zodat de bende op heterdaad betrapt kan worden? Ga nu de uitdaging aan in Undercover Heist.

Duur: 1,5 – 2 uur

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

synergics coronaproof bedrijfsuitje
ing coronaproof bedrijfsuitje
regiekracht bedrijfsuitje thuis
unive bedrijfsuitje thuis
asml bedrijfsuitje op afstand
avans hogeschool bedrijfsuitje op afstand
innocent personeelsuitje coronaproof
blueriq personeelsuitje coronaproof

Wil je in deze tijd een spannend bedrijfsuitje of teambuilding beleven?

online escape room borrelpakket

MAAK DE ONLINE ESCAPE ROOM COMPLEET MET EEN BORRELPAKKET

Wil je jouw collega’s of medewerkers extra in het zonnetje zetten en het uitje vanuit eigen huis compleet maken. Combineer dan Unsolved Mystery met een smakelijke borrelbox. Van afstand met elkaar proosten en genieten van hapje en een drankje tijdens het spelen van onze spannende online escape room.

We hebben keuze uit diverse pakketten voor verschillende budgetten en indien gewenst kunnen we op maat een pakket maken. Het is mogelijk om ze op één adres te bezorgen of bij elke collega of medewerker thuis.