online escape room unsolved mystery is een superspannende escape experience die je thuis vanaf de bank kunt spelen met vrienden, familie en/of collega's.

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN ALTERNATIEF VOOR JULLIE NIEUWJAARS- OF KERSTBORREL?

Speel samen een online escape room en laat een borrelpakket thuis bezorgen

online escape room borrelpakket

Online Nieuwjaars- of Kerstborrel met Unsolved Mystery

Zit jij met je handen in het haar, omdat de nieuwjaars- of kerstborrel met collega’s, vrienden of familie niet door kan gaan vanwege de maatregelen? Geen paniek, rustig aan, wij kunnen een volledig coronaproof online alternatief voor je regelen. Ook al is het heel kort dag, wij zijn flexibel en hebben binnen no time een alternatief op poten gezet.

Wij hebben 3 online escape rooms die heel geschikt zijn om gezellig op afstand vanuit huis met elkaar te spelen. Om dit geheel compleet te maken sturen wij een lekker borrelpakket naar ieders thuisadres en de online nieuwjaars- of kerstborrel is geregeld. Lekker samen borrelen, puzzelen en kletsen. Onze unieke belevenissen zorgen voor verbinding en connectie. Er wordt nog lang over na gesproken, wat wil je nog meer in deze tijd.

DOMPEL JE SAMEN ONDER IN DIT MYSTERIEUZE AVONTUUR

De feestdagen draaien om gezelligheid, lekker eten en drinken, samen zijn en herinneringen maken. Dit alles kan in een online escape room. Net als in een escape room volg je met een team het verhaal, los je puzzels op en kom je steeds een stukje dichterbij de ontknoping. Met natuurlijk een aantal verrassende wendingen onderweg! Doordat je zo intensief samen bezig bent en meemaakt, ben je dan wel niet fysiek samen, maar toch wel echt samen bezig en mooie herinneringen aan het maken met een hapje en een drankje uit het borrelpakket in de hand.

unsolved mystery escape room game thuis

Uitleg Unsolved Mystery

15,00  per persoon

De deelnemers worden opgedeeld in teams. Op allerlei manieren ontvangen de teamleden gedurende het spel nieuwe informatie en puzzels. Met je teamleden wissel je informatie uit, los je puzzels op en werk je samen om zo steeds een stukje verder bij de ontknoping te komen.

Afhankelijk van wel spel je speelt, duurt de beleving 1 tot 2,5 uur en is zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. Ieder teamlid heeft een pc/laptop met internetverbinding, smartphone, pen en papier nodig. Mocht je met een paar teamleden bij elkaar zitten dan is dit alles maar één keer nodig.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER HUN ONLINE BORREL

Gisteren hebben wij ons “teamuitje” gehad!
Wat was dat leuk!!! Boven verwachting.
Iedereen zei achteraf dat ze heel erg verrast waren over hoe goed het in elkaar zat en hoe uitgebreid.
En dat het best moeilijk was en spannend wie er als eerste zou eindigen.

Heel erg bedankt voor de organisatie. En wie weet komen we over een paar maanden terug voor deel 2.

kiadis review online bedrijfsuitjeGusta, Kiadis Pharma

Hartelijk dank voor jullie super goede organisatie, jullie flexibiliteit en het fantastisch leuke en spannende spel!!

We hebben echt een heel leuk digitaal uitje gehad met ons team!

humanitas dmh coronaproof personeelsuitjeLeora, Humanitas DMH

Via deze weg wil ik je laten weten dat we de escape room vorige week donderdag met ontzettend veel plezier hebben beleefd!

Iedereen was razend enthousiast dus wie weet komen we nog eens bij jullie terug voor een andere variant :).

bilfinger tebodin review bedrijfsuitje op afstandMonique, Bilfinger

KEUZE UIT DRIE ONLINE ESCAPE ROOMS

online bedrijfsuitje online escape room

DISAPPEARED

Whaaaahhhh…. een harde gil schrikt jullie op uit jullie gesprek op de parkeerplaats. Nog net zien jullie een jonge vrouw een auto ingetrokken worden, waarna de auto met piepende banden wegrijdt. Als versteend blijven jullie staan en kijken elkaar aan. Wat gebeurde hier nou. Nog helemaal in de war zien jullie niet veel later een jonge mag aan komen rijden. Hij stopt bij de tas van de vrouw die zojuist gilde, om zijn geschrokken gezicht kunnen jullie niet heen. Jullie twijfelen geen seconden en rennen naar hem toe.

Hij stelt zich voor als Marc en vraagt jullie hulp om zijn vrouw, Wendy, die net is ontvoerd terug te vinden. Volmondig, zonder te twijfelen, zeggen jullie ja. Maar of jullie dat ook hadden gedaan als jullie wisten in wat voor mysterie jullie terecht zouden komen is nog maar de vraag.

Jullie belanden in een vreemd avontuur met allerlei rare gebeurtenissen, waar raadsels blijven zich opstapelen. Weten jullie deze unsolved mystery op te lossen?

Duur: 2 – 2,5 uur

coronaproof bedrijfsuitje online escape room

THE SECRET DIARY

Tijdens een grote opruiming vinden jullie allemaal oude spullen. Waarschijnlijk van de vorige eigenaar van het pand. Wanneer jullie de spullen nader bekijken valt jullie blik op een oud dagboek. Interessant. Jullie kijken elkaar aan, maar besluiten na een kleine aarzeling toch te gaan lezen.

Het dagboek blijkt van Mary te zijn en dateert al uit 1953. Ten tijde van de Watersnoodramp is zij haar eerste grote liefde Jacob kwijtgeraakt. Er waren vele reddingsacties, en Mary en Jacob zijn uiteindelijk allebei ergens anders terecht gekomen. Zomaar met elkaar contact maken was er toentertijd nog niet bij. Ondanks haar grondige speurwerk is het tot op de dag van vandaag niet gelukt Jacob terug te vinden. Ze vraagt jullie, als vinders van haar dagboek, om haar te helpen en haar zoektocht naar Jacob voort te zetten.

Weten jullie Jacob terug te vinden en te achterhalen wat het grote geheim is welke hij voor Mary verborgen hield? Beleef het in The Secret Diary.

Duur: 1 – 1,5 uur

coronaproof bedrijfsuitje online escape room

UNDERCOVER HEIST

Een gevaarlijke bende is onlangs ontsnapt uit de Kruisberg gevangenis te Doetinchem. De recherche is ter ore gekomen dat zij een grote kunstroof aan het voorbereiden zijn. Hiervoor wordt een grote operatie opgezet met undercover rechercheurs en jullie zijn opgeroepen voor deze operatie.

Aan jullie de taak om te infiltreren in deze bende en te achterhalen waar ze gaan inbreken en hoe ze de roof gaan plegen. Dit moet uiteraard secuur gebeuren, de bende mag namelijk geen argwaan krijgen. Jullie gaan dan ook helemaal mee in het voorbereiden van de roof, zodat jullie alle ins en outs komen te weten. Alleen op deze manier is het mogelijk de bende op heterdaad te betrappen en ze voor altijd achter de tralies te krijgen.

Lukt het jullie om te infiltreren zonder ontmaskert te worden en de operatie tot een goed einde te brengen, zodat de bende op heterdaad betrapt kan worden? Ga nu de uitdaging aan in Undercover Heist.

Duur: 1,5 – 2 uur

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR

synergics coronaproof bedrijfsuitje
ing coronaproof bedrijfsuitje
regiekracht bedrijfsuitje thuis
unive bedrijfsuitje thuis
asml bedrijfsuitje op afstand
avans hogeschool bedrijfsuitje op afstand
innocent personeelsuitje coronaproof
blueriq personeelsuitje coronaproof

Wil je een onvergetelijke online nieuwjaars- of kerstborrel beleven?