OVER UNSOLVED MYSTERY

Unsolved Mystery is een samenwerking tussen drie escape rooms en gestart in 2020. Tijdens de coronacrisis moesten wij onze deuren sluiten, maar niets doen zit niet in onze aard. In plaats van onze gasten naar ons laten komen, brengen wij ons verhaal naar de gasten. Vele zoom calls, telefoontjes en appjes hebben tot ons eerste mysterie: Disappeared geleid.

Inmiddels hebben we vier online escape rooms ontwikkelt en is het ook mogelijk om het als bedrijf te spelen. Unsolved Mystery is een escape room game voor thuis, die je geheel online en, indien gewenst, op afstand met elkaar kunt spelen.

break out room den bosch

BREAKOUT ROOM DEN BOSCH

Let’s play a little escape bij Breakout Room Den Bosch. Een super spannend en enerverend spel waarbij de uitdaging is om binnen 60 minuten te ontsnappen uit één van de rooms. Breakout Room heeft nu 2 kamers, Se7en en The Bloody Dentist 2.0. The Granny die ze tot vorig jaar hadden wordt nu omgebouwd tot een geheel nieuwe kamer. Dus hou dit in de gaten.

ESCAPE ROOM SCHAGEN

Escape Room Schagen heeft 2 unieke kamers, waarin de liefde voor Escape Rooms echt naar voren komt in de originele puzzels en het prachtige decor. Space Lab heeft een uniek hintsysteem en is ook als battle te spelen. In The Chocolate Factory waan je je echt in een snoepjeswereld en mag er gesnoept worden.

Nieuwsgierig geworden? Plan een bezoekje als we weer open zijn en beleef het zelf!

escape room schagen
team trapped venlo

TEAM TRAPPED

Bij het kijken van een film, kun je achterover leunen, ontspannen en tot rust komen. Het omgekeerde is waar bij een escape game. Er is geen seconde te verliezen terwijl de tijd langzaam verstrijkt. Team Trapped heeft 3 kamers, The Blind Tiger, The Attic en Het Verzet. Deze laatste is net onlangs geopend in Venlo.