WIL JE OOK DIT JAAR HET KERMISGEVOEL IN HUIS HALEN?

Doe mee met onze online escape room en bestel een lekker borrelpakket

Zondag 31 mei, 1e pinksterdag

Ja, wij doen mee

HEB JE OOK ZIN IN EEN BEETJE KERMIS GEVOEL IN HUIS?

Doe mee met onze online escape room en bestel een lekker borrelpakket

1e pinksterdag

Ja, wij doen mee

Unsolved Mystery 1. Disappeared

Voor 29,50 per team

Beleef met je team deze escape room belevenis vanuit huis.

Je staat op de parkeerplaats van het winkelcentrum en opeens hoor je een harde gil. Je ziet een jonge vrouw een auto ingetrokken worden. De auto rijdt met piepende banden weg. Je blijft geschrokken en verstild staan. Niet veel later komt er een auto met een jonge man aangereden. Hij stopt bij de auto en tas van de vrouw die zojuist is meegenomen. Je ziet zijn geschrokken gezicht en loopt er heen.

De man roept jou en nog twee omstanders bij zich. Hij stelt zich voor als Marc en vraagt jullie hulp De vrouw die is ontvoerd is zijn vrouw Wendy. Natuurlijk zeg je ja, maar of je dat ook had gedaan als je wist in wat voor mysterie je terecht zou komen is nog maar de vraag.

Samen met Marc ga je op zoek naar Wendy en kom je in een vreemd avontuur terecht met allerlei raadsels en rare gebeurtenissen. Weten jullie deze unsolved mystery op te lossen?

Schrijf je nu in


NIET NAAR DE KERMIS? DAN BRENGEN WIJ DE KERMIS TOCH BIJ JE THUIS

Helaas dit jaar geen kermis vanwege de maatregelen rondom COVID-19. Maar het stilletjes voorbij laten gaan is toch ook zonde?! Haal nu het kermisgevoel in huis en beleef met een team van 2 tot 4 personen een super spannende online escape room met een heerlijk borrelpakket van De Vriendschap.

unsolved mystery escape room game thuis

BORRELPAKKET VAN DE VRIENDSCHAP

Een echte kermisavond is geen kermis zonder een lekker hapje en drankje. De Vriendschap heeft lekkere borrelpakketten samengesteld, met bier of Jillz om de escape avond helemaal compleet te maken.

Je krijgt lekkere borrelhapjes en twee speciaalbiertjes of flesjes Jillz voor maar 10 euro per persoon. Een borrelpakket voor 4 personen heb je al voor 35,-. Wat wil je nog meer? En je steunt er ook nog eens de lokale ondernemer mee.

HOE WERKT HET?

Schrijf je in met een team van 2 tot 4 personen, zit klaar voor het startschot en ga op onderzoek uit. Op allerlei manieren ontvang je gedurende het spel nieuwe informatie en puzzels. Los ze op, werk goed samen en kom weer een stukje dichterbij de ontknoping.

De hele beleving duurt 2 tot 3 uur. Je hebt een pc/laptop met internetverbinding, smartphone, pen en papier nodig. Kun je niet met het hele team bij elkaar zijn? Zet een videoverbinding op via bijvoorbeeld Skype, Zoom of Microsoft Teams en werk vanaf afstand met elkaar samen.

Bestel daarbij een lekker borrelpakket van De Vriendschap en beleef een gezellige avond thuis met een hapje en drankje. Zo gaat de kermis niet helemaal ongemerkt voorbij en steun je de lokale ondernemer. Een win-win situatie.

unsolved mystery escape room game thuis
team trapped venlo

MET HOEVEEL PERSONEN SPEEL JE UNSOLVED MYSTERY?

Je speelt met een team van 2 tot 4 personen. Ga deze uitdaging aan met je partner, gezin, familie, vrienden of collega’s. Inschrijven met meerdere teams kan uiteraard ook. Welk team wint jullie onderlinge strijd?

Moeten we met het hele team bij elkaar zitten?

Nee, het is ook mogelijk om vanaf afstand met elkaar te spelen. Zet een videocall op en stuur de puzzels naar elkaar door. Pak er aan beide kanten van het scherm een lekkere borrel bij en beleef dit mysterieuze avontuur.

Gaan jullie de uitdaging aan? Schrijf je dan nu in voor maar 29,50 per team.

Speel met z’n vieren inclusief borrelpakket en ontvang 7,50 euro korting op het totaalpakket! Wacht niet langer en grijp die kans.

Ja, wij doen mee!
online escape room ronald mc donald kinderfonds

WIJ STEUNEN HET RONALD MCDONALD KINDERFONDS

Wij zijn heel blij met alle teams die meedoen aan Unsolved Mystery, het voelt voor ons als een extra steuntje in de rug in deze rare tijden. Ook voor het Ronald McDonald Kinderfonds is hulp onmisbaar! Wij willen het succes van Unsolved Mystery met hen delen. Een van ons heeft van dichtbij meegemaakt wat een Ronald McDonald huis voor ouders van zieke en zorgintensieve kinderen betekent.

Het Ronald McDonald Kinderfonds krijgt geen subsidie en is volledig afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers. Wij willen graag iets voor hen doen. Voor elk team dat deelneemt aan Unsolved Mystery doneren wij € 2,- aan het Ronald McDonald Kinderfond. Wist je dat € 60 al een overnachting voor een heel gezin mogelijk maakt, op loopafstand van het kind in het ziekenhuis. Zo zorg je ervoor dat een gezin samen kan zijn op het moment dat ze elkaar het hardste nodig hebben. Iedere bijdrage hierin telt.