WIL JIJ OOK GRAAG EEN GAVE ONLINE ESCAPE ROOM BELEVEN?

Speel dan nu met je team The Secret Diary

Unsolved Mystery: The Secret Diary

Voor maar 34,50 per team.

Beleef nu deze toffe escape room voor thuis: The Secret Diary.

Tijdens een verhuizing vinden jullie op zolder wat oude spullen. Misschien wel van de oude eigenaresse, maar die is helaas overleden. Jullie aandacht wordt getrokken naar een oud dagboek. Jullie kijken elkaar aan, na een korte twijfel besluiten jullie het te openen. Er zit een brief in en jullie beginnen te lezen.

Het dagboek blijkt van Mary. Ze is ten tijde van de Watersnoodsramp haar grote liefde Jacob kwijtgeraakt tijdens de reddingsacties. Haar hele leven heeft ze geprobeerd Jacob terug te vinden. Ondanks haar grondige speurwerk is dit haar helaas niet gelukt. Ze vraagt jullie als vinders van haar dagboek de zoektocht naar Jacob voort te zetten. Gaan jullie Jacob terugvinden en komen jullie achter het grote geheim wat hij verborgen hield voor Mary?


GA DE UITDAGING AAN IN DIT MYSTERIEUZE ESCAPE AVONTUUR DIE JE VANUIT HUIS KUNT BELEVEN

Heb je zin om de hersens te laten kraken in plaats van een serie op Netflix of Videoland aan te zetten. Speel dan onze online escape room The Secret Diary en kom erachter welk geheim Jacob voor Mary verborgen hield. Net als in een real life escape room volg je het verhaal en los je puzzels op om het mysterie te ontrafelen.

HOE WERKT HET?

Trommel je team op, koop het spel aan en start met spelen wanneer jij wilt. Je ontvangt van ons direct na het bestellen de instructies en inlogcode(s). Deze code blijft geldig tot het moment dat je het spel uit hebt gespeeld. Wij onthouden je voortgang, dus je kunt zelfs pauzeren tussendoor of het spelen over twee dagen verdelen. Natuurlijk is het wel het leukste om het in 1x te spelen ;).

The Secret Diary heeft een gemiddelde speeltijd van 1 tot 2 uur. Je hebt alleen een pc/laptop met internetverbinding, pen en papier en zin om te puzzelen nodig en je bent al klaar om het avontuur te beleven.

Zit je niet met z’n allen bij elkaar, geen nood. De inlogcode is op meerdere apparaten te gebruiken, waardoor je op afstand met elkaar kunt spelen. Pak er een hapje en een drankje bij, zet een videoverbinding op en speel toch samen The Secret Diary.

unsolved mystery escape room game thuis
the secret diary

MET HOEVEEL PERSONEN SPEEL JE UNSOLVED MYSTERY?

Wij raden aan om in een team van 2 tot 4 personen te spelen. De beleving komt met dit aantal het beste tot zijn recht. Speel samen met je partner, gezin, familie, vrienden of collega’s. Liever alleen? Ook dat kan, misschien heb je dan wel wat meer tijd nodig ;). Natuurlijk zijn er ook hints beschikbaar, mochten jullie er toch niet helemaal uitkomen.

Moeten we met het hele team bij elkaar zitten?

Nee, dat hoeft helemaal niet. The Secret Diary is zo gemaakt dat je ook op afstand met elkaar kunt spelen. De spelcode kan op meerdere apparaten tegelijk worden gebruikt, zodat je allemaal hetzelfde kunt zien. Zet een videoverbinding op en ga samen op onderzoek uit en los de puzzels op. Zet de drankjes koud en zorg voor lekkere hapjes en beleef samen dit online escape room avontuur vanuit eigen huis.

WAT SPELERS ZEGGEN OVER THE SECRET DIARY

Onwijs tof! Leuke avond gehad in rare lockdown tijd. Echt aan te raden. Best lastig maar niet te moeilijk en alles werkt echt perfect.

Maureen Kramer

Met een aantal teams een race tegen elkaar gedaan. De Escape Room was uitdagend, voor elk wat wils en duidelijk. We zaten 1 keer vast, maar met een kort berichtje naar de organisatie zaten we binnen no time weer op het goede pad zonder dat er teveel verklapt werd. Echt een aanrader!

Maaike Fleskens

Heel leuk opgezet. avondvullend vermaak. Met z’n 3e gespeeld. Af en toe hint gebruikt. Puzzels en speurwerk geniaal bedacht. Service voorafgaand ook super!

Fleuren Lauwen - van Osch

Wil jij The Secret Diary spelen?

Koop het nu en speel wanneer jij wilt.