WIL JIJ OOK EEN SUPER SPANNENDE MYSTERY ESCAPE EXPERIENCE VANUIT HUIS BELEVEN?

Speel dan nu met je team Unsolved Mystery

Unsolved Mystery 1. Disappeared

Voor maar 34,50 per team.

Beleef met je team deze escape room belevenis vanuit huis.

Je staat op de parkeerplaats van het winkelcentrum en opeens hoor je een harde gil. Je ziet een jonge vrouw een auto ingetrokken worden. De auto rijdt met piepende banden weg. Je blijft geschrokken en verstild staan. Niet veel later komt er een auto met een jonge man aangereden. Hij stopt bij de auto en tas van de vrouw die zojuist is meegenomen. Je ziet zijn geschrokken gezicht en loopt er heen.

De man roept jou en nog twee omstanders bij zich. Hij stelt zich voor als Marc en vraagt jullie hulp. De vrouw die is ontvoerd is zijn vrouw Wendy. Natuurlijk zeg je ja, maar of je dat ook had gedaan als je wist in wat voor mysterie je terecht zou komen is nog maar de vraag.

Samen met Marc ga je op zoek naar Wendy en kom je in een vreemd avontuur terecht met allerlei raadsels en rare gebeurtenissen. Weten jullie deze unsolved mystery op te lossen?


DOMPEL JE EEN AVOND ONDER IN EEN MYSTERIEUS AVONTUUR MET DEZE ESCAPE ROOM GAME VOOR THUIS

Even een avond geen Netflix of Videoland, maar een gezellige avond waarin je samen net als in een escape room een verhaal volgt, puzzels oplost en steeds een stukje dichterbij de ontknoping komt. Met natuurlijk een aantal verrassende wendingen onderweg!

HOE WERKT HET?

Stel een team samen van 2 t/m 6 personen en koop het spel aan. Je ontvangt van ons gelijk de inlogcodes en instructies. Je kunt spelen wanneer jullie het beste uitkomt en indien gewenst ook pauzeren tussendoor. Op allerlei manieren ontvang je gedurende het spel nieuwe informatie en puzzels. Los ze op, werk goed samen en kom weer een stukje dichter bij de ontknoping.

De hele beleving duurt 2 tot 4 uur. Je hebt een pc/laptop met internetverbinding, smartphone, pen en papier nodig. Kan je niet met het hele team bij elkaar zijn, zet dan een videoverbinding op via bijvoorbeeld Skype, Zoom of Microsoft Teams. Dan kan je vanaf afstand met elkaar samenwerken. Iedereen kan met de inlogcode inloggen en het hele spel van zijn/haar eigen pc/laptop volgen.

unsolved mystery escape room game thuis
team trapped venlo

MET HOEVEEL PERSONEN SPEEL JE UNSOLVED MYSTERY?

Het ideale aantal personen om het spel mee te spelen is 2 tot 4 personen, maar je kunt het spel ook met 5 of 6 personen spelen. Ga deze uitdaging aan met je partner, gezin, familie, vrienden of collega’s. Liever alleen? Het zal een hele kluif zijn, maar natuurlijk is Unsolved Mystery ook alleen te spelen. Kom je er toch niet helemaal uit, kan je altijd de hints raadplegen om verder te komen.

Moeten we met het hele team bij elkaar zitten?

Nee, het is ook mogelijk om vanaf afstand met elkaar te spelen. Iedereen kan inloggen met de inlogcode die jullie krijgen bij de aankoop van het spel. Zet een videocall op en werk samen om alle puzzels op te lossen. Pak er aan beide kanten van het scherm een drankje en lekkere versnapering bij en beleef dit mysterieuze avontuur.

Wil jij ook een onvergetelijke escape experience beleven vanuit huis?