HET VERHAAL RONDOM WENDY GAAT DOOR!

Wil je meer weten over de bende? Speel dan nu deel 2 van Unsolved Mystery

BEN JIJ OOK BENIEUWD HOE HET VERHAAL RONDOM WENDY AFLOOPT?

Doe dan nu mee met deel 2 van Unsolved Mystery

online escape room unsolved mystery deel 2

Unsolved Mystery Deel 2. CII

Voor maar 34,50 per team.

Beleef met je team het vervolg van de nummer 1 escape room belevenis vanuit huis.

Marc komt thuis en vindt een briefje van Wendy. Ze is zelf op onderzoek gegaan naar de bende achter haar verdwijning. Te weten: CII, ofwel Cranium Import Incorporated. Marc vraagt een oud collega bij de politie om hulp en schakelt jullie weer in om hem te helpen!

De bende die Wendy ontvoerd had maakt zich schuldig aan vele criminele praktijken, maar welke allemaal is nog niet helemaal duidelijk. Naar alle waarschijnlijkheid is mensensmokkel er één van, maar in welke vorm is nog niet ontdekt. De familie van Wendy lijkt hier connecties mee te hebben. Welke connecties en is nog onduidelijk.

Wendy wil niet dat Marc zich zorgen maakt en zich er in gaat mengen. Maar dat laat Marc niet op zich zitten, hij moet en zal de bende oprollen en Wendy vinden en heeft jullie hulp hierbij hard nodig. Gaat het jullie deze keer lukken?


DOMPEL JE EEN AVOND ONDER IN EEN MYSTERIEUS AVONTUUR MET DEZE ESCAPE ROOM GAME VOOR THUIS

Even een avond geen Netflix of Videoland, maar een gezellige avond waarin je samen net als in een escape room een verhaal volgt, puzzels oplost en steeds een stukje verder komt richting de ontknoping. Met natuurlijk een aantal verrassende wendingen onderweg!

HOE WERKT HET?

Net als in deel 1 speel je in een team van 2 t/m 4 personen. Gedurende het verhaal ontvangen jullie steeds meer informatie wanneer puzzels worden opgelost. Stapje voor stapje komen jullie steeds dichterbij de spannende ontknoping.

De hele beleving duurt 1,5 tot 3,5 uur. Je hebt een pc/laptop met internetverbinding, smartphone, pen en papier nodig. Kan je niet met het hele team bij elkaar zijn, zet dan een videoverbinding op via bijvoorbeeld Skype, Zoom of Microsoft Teams. Dan kan je vanaf afstand met elkaar samenwerken.

Wanneer kunnen we spelen?

Je kunt op ieder moment spelen. Je koopt deel 2 aan in de shop en ontvangt van ons een inlogcode met instructies. Wanneer je gaat spelen log je in met deze gegevens en je kunt genieten van de spannende ontknoping van het mystery rondom Wendy’s verdwijning.

unsolved mystery escape room game thuis
unsolved mystery escape room game thuis

MET HOEVEEL PERSONEN SPEEL JE DEEL 2?

Net als in deel 1 speel je met een team van 2 tot 4 personen. Ga deze uitdaging aan met je partner, gezin, familie, vrienden of collega’s en beleef een onvergetelijke avond.

Moeten we met het hele team bij elkaar zitten?

Nee, het is ook mogelijk om vanaf afstand met elkaar te spelen. Zet een videocall op, log allemaal in op je eigen pc en ga aan de slag. Pak er aan beide kanten van het scherm een drankje en lekkere versnapering bij en beleef dit mysterieuze avontuur.

Wil je ook weten hoe het avontuur afloopt? Speel dan nu Deel 2.

Van 34,50 voor maar 25,00 per team