online escape room unsolved mystery is een superspannende escape experience die je thuis vanaf de bank kunt spelen met vrienden, familie en/of collega's.

WIJ ZIJN JARIG, VIER JE MET ONS MEE?

Ontvang meer dan 30% korting op al onze spellen t/m 15-04-2024

WAT SPELERS ZEGGEN OVER ONZE SPELLEN

Onwijs tof! Leuke avond gehad in rare lockdown tijd. Echt aan te raden. Best lastig maar niet te moeilijk en alles werkt echt perfect.

Maureen Kramer

Met een aantal teams een race tegen elkaar gedaan. De Escape Room was uitdagend, voor elk wat wils en duidelijk. We zaten 1 keer vast, maar met een kort berichtje naar de organisatie zaten we binnen no time weer op het goede pad zonder dat er teveel verklapt werd. Echt een aanrader!

Maaike Fleskens

Heel leuk opgezet. avondvullend vermaak. Met z’n 3e gespeeld. Af en toe hint gebruikt. Puzzels en speurwerk geniaal bedacht. Service voorafgaand ook super!

Fleuren Lauwen - van Osch

Welk spel kies jij?

online escape game unsolved mystery deel 1

DISAPPEARED

Wendy is ontvoerd op een parkeerplaats. Jullie gaan haar man Marc helpen in zijn zoektocht naar zijn geliefde vrouw. Maar waar jullie dan in belanden?

online escape room unsolved mystery deel 2

CASEFILE CII

Jullie doen onderzoek naar de bende achter Wendy haar ontvoering? Weten jullie de organisatie in kaart te krijgen en in te rekenen?

online escape room unsolved mystery deel 2

THE SECRET DIARY

Mary is haar grote geliefde Jacob kwijt geraakt tijdens de watersnoodramp. Hij droeg een geheim voor Mary met zich mee, weten jullie dit te ontcijferen?

online escape room unsolved mystery deel 2

UNDERCOVER HEIST

Jullie gaan undercover infiltreren in een bende die een kunstroof voorbereid. Weten jullie alle informatie te verzamelen om ze op heterdaad in te rekenen?

LET OP: ALLEEN VANDAAG NOG

Als onze spellen van 34,50 voor 25,00